Gratis marketing analyse

SEO en SEA

VRIJBLIJVEND EN HELEMAAL GRATIS

Marketinganalyse die geld waard is
zonder dat u ervoor betaalt

SEO-Analysis-Welcome-Image

Eén van onze eigenschappen is dat we graag een meerwaarde leveren aan mensen en bedrijven zonder daar noodzakelijk direct een return op te krijgen. Online marketing is meer dan een beroep voor ons, het is onze passie.

 

Spelen met conversie, landingspagina’s en zoekwoorden is wat we graag doen. Dat doen we ook graag voor jouw website. Via dit formulier kun je eenvoudig een marketingrapport bestellen waarin we de SEO en SEA analyseren voor jouw website met maar één doel in het achterhoofd: hoeveel potentieel bestaat er online voor uw niche of business? 

 

Hiervan ontvang je een overzichtelijk rapport in je mailbox waarna je zelf de beslissing kunt nemen om al dan niet met Likeminded een proefperiode te starten. We gaan enkel een voorstel voor samenwerking doen als we echt veel potentieel zien, anders niet, gebaseerd op echte cijfers die we onttrekken uit onze marketinganalyse. Die garantie heb je!

We kijken naar je content en waarop je website nog beter kan scoren in Google

De SEO-analyse is tweeledig: we kijken enerzijds naar de bestaande website en waar nog verbeteringen mogelijk zijn om hoog in Google te scoren (het laaghangend fruit). Daarnaast gaan we graven in de Google-databases op zoek naar soortgelijke spelers. We kijken ook naar waar uw doelgroep (potentiële klanten) in Google naar zoeken en hoe uw bedrijf op die zoekwoorden gevonden wordt.

Een volledige scan van A tot Z van uw hele website

In navolging op de eerste SEO-aanzet doen we een volledige scan van uw hele website via de gerenommeerde tool Semrush. We doen meer dan enkel op een knop drukken: de resultaten van de test gaan we grondig analyseren en op basis hiervan een paar concrete aanbevelingen doen.

Check Google Score For Usability And Speed

Google Ads is de belangrijkste marketingmotor die momenteel bestaat. Via Google kun je als bedrijf uiteraard posities in de zoekmachine inkopen maar ook Youtube-advertenties worden via Google Ads aangestuurd. Bovendien kan via Google ook aan retargeting gedaan worden. In onze SEA-analyse doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek naar de belangrijkste zoekopdrachten in uw niche en schatten we het maandelijks potentieel van dit kanaal in voor uw bedrijf.

LATEN WE STARTEN

Vraag uw marketinganalyse aan

Stuur ons uw aanvraag en wij gaan aan de slag. U kunt uw gepersonaliseerd marketingrapport binnen de 48 uur in uw mailbox verwachten.

  • Tel: 0497/680241
CASE STUDIES

Haal inspiratie uit onze eerdere projecten